no en
Leverandører av linefanget MSC-sertifisert torsk og hyse fra Barentshavet

Bakt torsk med soyasmør og reker

Bakt torsk med soyasmør og reker er en god smakskombinasjon for torsk og reker som passer veldig godt sammen.
Soyasmøret gjør denne retten ekstra saftig.

 

600 g torskefilet, uten skinn og bein

300 g reker, uten skall

1 dl salt

1 l vann

5 stk plommetomat

5 stk sjalottløk

2 ss gressløk

4 dl smør

2 ss soyasaus

 

Tilbehør

Potet

 

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 180 grader

Kok poteter

Skjær torsken i serveringsstykker

Rør ut salt i kaldt vann til alt er oppløst. Hell det over torsken og la den trekke i ca. 8 minutter.

Legg torskestykkene på et smurt stekebrett.

Stek fisken i ca. 6-8 minutter.

Del plommetomatene og ta ut kjernen. Skjær så tomatene i terninger.

Grovhakk sjalottløk og finhakk gressløk.

Varm opp smør og tilsett soyasaus, tomat, sjalottløk, gressløk og reker.

Hell sausen over fisken og server med kokte poteter.

 

www.godfisk.no

Tilbake