no en
Leverandører av linefanget MSC-sertifisert torsk og hyse fra Barentshavet

Nuggets med torsk - Kirkenes de Luxe

Sprøstekte torskebiter, også kalt nuggets, er en enkel og god rett. Server den med pommes frites og salat, en rask hverdagsmiddag.

 

600 g torskefilet

2 stk egg

2 ss sweet chilisaus

4 dl cornflakes

 

Dippsaus

1 stk egg

1 ss eplesidereddik

1 dl rapsolje

3 ss sesamolje

Salt og pepper

Smør

 

Tilbehør

1 stk gulrot

0,25 stk issalat

Pommes frites

 

Fremgangsmåte

Varm pommes frites etter oppskriften på pakningen

Del torsken i 4 biter per porsjon

Visp eggene og balnd inn søt chilisaus

Vend torskenuggets i eggeblandingen og avslutt med å panere dem i Cornflakes

 

Dippsaus

Bland dippsausen - visp sammen eggeplomme og eplesidereddik, drypp inn rapsoljen

Smak til med sesamolje, salt og pepper

Stek nuggets i smør og olivenolje i ca. 3 - 4 minutter på hver side.

Rensk gulrot og lag herlige strimler

Del isbergsalaten i hele blad og legg dem på en tallerken

Legg nuggets på isbergsalaten, pommes frites ved siden av og avslutt med gulrotstrimler

Serveres sammen med dippsausen

 

www.godfisk.no

Tilbake