no en
Leverandører av linefanget MSC-sertifisert torsk og hyse fra Barentshavet

Wraps med torsk

Prøv stekt torsk marinert i chili og hvitløk. Pakk den inn i tortillawraps med grønnsaker og most potet. En enkel middag i hånden.

 

600 g torskefilet

1 stk chili, grønn

1 fedd hvitløk

3 ss olivenolje

0,5 stk purre

4 stk potet

50 g smør

0,5 stk issalat

8 stk cocktailtomat

Salt og pepper

Smør

8 stk tortillawrap

2 dl kesam

Dill, frisk

 

Fremgangsmåte

Bland finhakket chili og hvitløk med olivenolje til en marinade

Skjær torsken i strimler og vend i krydderoljen

Skjær purren i tynne skiver

Mos potetene og bland dem med smøret og purreløken. Smak til med salt og pepper.

Stek torsken i varm panne i smør og olivenolje i ca. 3-4 minutter på hver side.

Del dillen i små buketter.

Fordel potetmos, torsk og cocktailtomater delt i to på tortillaen, og topp med kesam og dill.

Brett opp bunnen på tortillaen, brett inn sidene til en rull og pakk det hele inn i litt smørpapir.

 

www.godfisk.no

Tilbake